Vreemde tijd

Vandaag heb ik een gesprek gehad met één van de kinderen over heel veel dingen....

Bijvoorbeeld de vreemde tijd waar we in leven met allerlei beperkingen in wat voor ons het "gewone" leven was. De gezondheid van de mensen staat in veel situaties op het spel. Hoe ga je hiermee om en hoe beïnvloed het je leven in de dagelijkse gang van zaken, opgroeien, ontwikkeling, privé en zakelijk gezien? Wat ga je doen met je school/werk/bedrijf om het uitdagend te houden op een veilige manier? Voorbeelden van zaken waar je soms opeens meer bij stil staat.....

Wij willen laten weten dat we hopen dat er snel een middel/vaccin gevonden wordt tegen Corona en dat er mensenlevens gered kunnen worden en dat we volop aan de medemensen denken, in gedachten bij jullie zijn en hopelijk ook weer snel in elkaar in het "echt" kunnen ontmoeten.....

Fijne dag iedereen, geniet van alles, let op elkaar en blijf gezond!

Liefs RiCi

Rick en Cindy

Featured Posts
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square